Anmeldelser

"Line er sød ved dyrene. Grundig og kompetent. Man får en skriftlig opfølgning efter hendes besøg. Kan absolut anbefales."

-Anja Lausten

"Professionel og behagelig...

Mine bedste anbefalinger."

-Lise Galskov

“Kender i det, når din hest har fået behandling og det hele bare spiller efter de har være der👌🏻😍 man bare kan mærke at de små ting, som måske var, er væk og de øvelser man måske synes var lidt svære end andre, bare kører. Det er sådan Gry har været efter vi har haft besøg af Line fra HestensOase. ”

- Ditte Plum

”Han har det godt, og er helt optimalt gående igen – vi kan i hvert fald ikke mærke nogen muskulær spændthed mere, som påvirker gangen. Og kunne generelt se en positiv effekt på hans krop efter behandlingen, så vi glæder os til besøg igen 😊”

- Jessica Riemer

“Vi synes der var mærkbar forskel i smidighed og generel afslapning hos begge hypper under ridning, efter din behandling.”

- Mette Foged

"Line fra Hestens Oase var på besøg i dag. Det var første gang, at både Skygge og jeg stifter bekendtskab med hende, men vi fik begge meget ud af det - og især en glad ejer her, over hvordan pruhest opførte sig i dag, sikke nogen skønne øjeblikke! Vi glæder os allerede til næste gang 🙏🏻"

- Jessica Riemer

”I fredags kom søde Line fra https://hestensoase.dk/ fordi jeg synes Gry var en smule tvær foran og ikke var helt som hun plejet. Og vupti vupti så havde Line lokaliseret at Gry havde lidt låsninger i sin ryg men ellers fin. Vi er så taknemlig og glade for Line og det arbejde hun udføre. vi har kun topkarakter til hende👌🏻. Tjek hendes hjemmeside og glæd jeres bedste ven med et besøg i vil ikke fortryde det😃
P.s Gry har gået som en drøm siden

- Ditte Plum

Hestens Oase​

​Line Trøst Pedersen

Vanløse Allé 37, st.
​2720 Vanløse

Tlf.: 61 67 06 61

E-mail: info@hestensoase.dk

​Åbningstider

Mandag - Fredag: 18.00 - 21.00​

Lørdag: Lukket​

Søndag: 9:00 - 21:00​